Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Új rögzítési móddal is elérhető a DuoSol-rendszer!

2021.10.29.

A közelmúltban két itteni bejegyzésben is foglalkoztunk a DuoSol talajra telepíthető napelem-tartószerkezetünk „evolúciójával”: először a fejlesztés meglehetősen szerteágazó folyamatát elevenítettük fel, majd bemutattuk, szerintünk miért lett mostanra ez a piacon elérhető legjobb termék. És bár utóbbit valóban így gondoljuk (és szerencsére a visszajelzések is rendkívül pozitívak), ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetünk. A megoldásunkhoz kapcsolódó innováció nem ért véget. A piaci igényekre reagálva például mostanra bővítettük a rögzítési módok körét: örömmel mutatjuk be a HungaroSpan talajszeget!

A DuoSol-rendszernek a bevezetése óta az egyik legfőbb erénye, hogy az egységesített csatlakozófelületeknek köszönhetően talajcsavarra, acélcölöpre, sőt, akár betonalapra is telepíthető, a helyszín adottságaitól függően. Akadnak azonban olyan esetek – például egy kavicsos, gyökerekkel sűrűn átszőtt talaj vagy épp egy rekultivált terület, amelynél a csavarokat nem lehet a megfelelő mélységig hajtani –, ahol a korábbi megoldásainkkal nem volt kivitelezhető napelem-tartószerkezetünk telepítése.

Mivel a DAV Mérnöki Kft. filozófiája kezdettől fogva az, hogy megrendelőink kéréseihez rugalmasan állva megtaláljuk vagy, ha kell, saját magunk megalkotjuk az optimális műszaki megoldást, természetes volt, hogy a speciális talajviszonyok esetére is előrukkolunk egy biztonságosan megvalósítható rögzítési móddal. Ez lett tehát a HungaroSpan talajszeg!

Az új technológia fejlesztésénél elsődleges szempontunk volt, hogy ügyfeleink akkor is maximálisan élvezhessék a DuoSol-rendszer már sokszor bizonyított előnyeit, ha az új, talajszeges telepítési módot alkalmazzák. Ennek megfelelően ehhez a megoldáshoz is pontosan ugyanaz a felmenő napelem-tartószerkezet használható, mint a talajcsavaros rögzítésnél. A HS talajszegből a DAV Mérnöki Kft. többi napelemes alkatrészéhez hasonlóan állandó raktárkészlettel rendelkezünk, így azonnal elérhető. Maga a telepítés pedig a megszokott módon roppant egyszerű, nem igényel különleges szerszámot vagy gépet, így akár saját kezűleg kivitelezhető.

Természetesen a talajszeggel történő rögzítés esetén is érvényes, hogy munkatársaink igény esetén a naperőművek komplett telepítéséről is készek szakszerűen gondoskodni. Teljes körű kivitelezési szolgáltatásunk magában foglalja többek közt a tartószerkezeti rendszer megtervezését, engedélyeztetését, a statikai dokumentáció elkészítését, a teherbírás-ellenőrzést, a tereprendezést és szükség esetén az egyedi alkatrészek legyártását is.

Az újabb alternatívával tehát az eddigieknél is szélesebb kör számára vált elérhetővé a DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezetet. Ha felkeltettük az érdeklődését, további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram