Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

TopSol System2: egyszerűbb és költségbarátabb napelem-tartószerkezet lapos tetőkre

TopSol system2
2022.05.31.

Akik követik a HungaroSpan napelem-tartószerkezetekkel kapcsolatos híreinket, azok pontosan tudják, hogy a DAV Mérnöki Kft. fejlesztői csapata sosem dől hátra: folyamatosan azon dolgozunk, hogy saját tapasztalataink és partnereink visszajelzései alapján bővítsük termékpalettánkat. Ennek a célkitűzésnek az újabb fontos állomása az önálló TopSol System2 verzió megalkotása, amely lapos tetőre szerelhető napelem-tartószerkezetünk egyszerűbb és költségbarátabb változata! Lássuk, mit érdemes tudni a már megrendelhető újdonságról!

Cégünk érzékelte, hogy a mostani, kihívásokkal teli és gyakran kiszámíthatatlan környezetben az ár szempontja még inkább előrébb került a különböző naperőműves beruházások tervezésekor. Éppen ezért a célunk az volt, hogy a már több helyen bizonyító TopSol lapos tetőre szerelhető napelem-tartószerkezetünk minden egyes alkotóelemét mérnöki alapon újragondolva hozzunk létre egy fajlagosan olcsóbb, ám a rendszer jól megszokott előnyeit nagyrészt megtartó verziót.

Az alapos fejlesztések, módosítások és állandó tesztelések után megszületett TopSol System2 a természetesen szintén továbbra is elérhető System1-hez képest is kevesebb elemet tartalmaz, így még kisebb súly és még egyszerűbb kialakítás jellemzi. Mindez logisztikai oldalról is jelentős előnyöket hoz, hiszen könnyebb csomagolhatóságot és szállítást, valamint még gyorsabb helyszíni összeszerelést tesz lehetővé. A TopSol System2 egyik jellegzetessége, hogy a napelemmodulok a sarkokon kerülnek alátámasztásra, így minden modulhoz csak egy tartószerkezet szükséges. Legújabb termékünk erénye továbbá, hogy védelem nélküli lágyfedések és kavicsolt tetők esetén is alkalmazható.

A TopSol System2 megrendelésekor érdemes figyelembe venni, hogy csak kis modulokhoz használható, és mivel a napelemmodulok tartószerkezeti elemként is funkcionálnak, csak a napelemekkel együtt szerelhető és súlyozható. Ezen kívül meg kell jegyezni, hogy szélterelőkre minden sornál szükség van, mivel hosszmerevítést is szolgálnak, valamint, hogy a nagy felületű és vékony keretű modulok meghajolhatnak. Természetesen azonban, a DAV Mérnöki Kft.-től megszokott módon a biztonságos és hatékony kivitelezést segítendő részletes szerelési útmutatót mellékelünk a TopSol System2-höz, illetve folyamatosan biztosítjuk a szükséges mérnöki támogatást, sőt, igény esetén a teljes körű, professzionális telepítést is vállaljuk. Az összes többi HungaroSpan napelem-tartószerkezethez hasonlóan pedig ennél a terméknél is van lehetőség részt venni ingyenes betanításunkon, ahol a telepítésért felelős kollégák elsajátíthatják az összeszerelés fortélyait.

Lapos tetőre szerelhető tartószerkezet-családunk általános ismérvei közül a fix, 10 o-os dőlésszög, a kelet-nyugati és déli tájoláshoz használható azonos elemek, a súlyballasztos terhelés, a kész kiosztási és súlyozási tervek maradtak, mint ahogy az összes HungaroSpan-termék előnyeként említhető kifogástalan minőségű alapanyagokból, a szakszerű megmunkálásból, az időjárás viszontagságainak való ellenállásból sem engedtünk. A szintén 15 éves garanciával kínált, CE minősítésű napelem-tartószerkezetünk ugyancsak elérhető raktárról azonnal vagy nagyon rövid szállítási idővel.

A fentieket mérlegre téve hiszünk abban, hogy a TopSol System2 révén egy maximálisan piacképes termékkel gyarapodott napelem-tartószerkezeteink kínálata, amelynél partnereinknek a kedvezőbb költségek mellett sem kell kompromisszumokat kötniük a minőség, a biztonság és a hatékonyság terén!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram