Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

TopSolECO lapos tetős napelem-tartószerkezet

A már számtalan helyen bizonyító,
lapos tetőre szerelhető TopSol termékünk ECO-változata,
amely az eredeti verziónál megszokott minőséget és megbízhatóságot garantálja,
alacsonyabb árfekvés mellett.

Kérjen azonnali ajánlatot a
HungaroSpan TopSolECO napelem-tartószerkezetre!

Rugalmas lehetőségek

A TopSolECO egyik legfőbb erénye, hogy úgy kínál költségbarátabb választást a megrendelőknek, hogy azoknak nem kell kompromisszumokat kötni a cégünk minden egyes termékére jellemző sokrétűség, variálhatóság terén.

Idő- és munkaerő-megtakarítás

A gazdaságosság terén verhetetlen lapos tetős napelem-tartószerkezetünk kiemelkedően gyorsan, minimális szerszámigény mellett, kis létszámmal is egyszerűen és biztonságosan telepíthető.

Komplex támogatás

Szakembereink a jelentős tapasztalatunkra és a saját fejlesztés és gyártás nyújtotta nagy mérnöki mozgásterünkre építve mindent megtesznek azért, hogy a TopSolECO vásárlóinak munkáját is a lehető leghatékonyabbá tegyék. Ennek megfelelően termékünket többek közt az adott helyszínre szabott ballasztozási tervvel látjuk el.

Biztonság

A korábbinál kedvezőbb árú, lapos tetőre szerelhető napelem-tartószerkezetünk lágy és kavicsolt tetőszigetelés esetén is stabilan telepíthető. A rögzítés ballasztozással történik.

Dőlésszög

A TopSolECO napelem-tartószerkezetet fix 10°-os dőlésszöggel lehet felszerelni az épületek tetejére. A panelek segítségével termelhető energia maximalizálásában segít, hogy a rendszer – ugyanazokkal az elemekkel – déli, illetve kelet-nyugati tájolással is elhelyezhető.

A várható igénybevételre tervezve

Költségbarát termékünk fejlesztésénél is gondosan ügyeltünk arra, hogy az biztosan elviselje a lapos tetős szerkezeteknél szokásos, egyre extrémebb időjárási kihívásokat. Ennek megfelelően a TopSolECO-t a hivatalos Eurocode szabvány szerint méreteztük 130 km/h-s szélsebességre és 1,5 kN/m2-es hóteherre.

Stabilitás, garancia

A TopSolECO napelem-tartószerkezetet 25 éves élettartamra terveztük, melyről a gondosan kiválasztott alapanyagok, a professzionális tervezés és az optimalizált gyártási folyamatok gondoskodnak. Termékünkre 15 év integritási garanciát vállalunk.

Csomagolás és logisztika

A nagy raktárkészletről, a piacon kiemelkedően gyors kiszolgálással elérhető, lapos tetős szerkezetünket egységcsomagokban értékesítjük. A rendelések a megadott határidőre könnyű, kis helyen is szállítható és raktározható csomagolásban állnak készen telephelyünkön. Igény esetén, külön díjazás ellenében a termék kiszállítását is megszervezzük.

Műszaki adatok

A CE tanúsítvánnyal rendelkező, magyar fejlesztésű és gyártású, kimondottan kedvező piaci árú TopSolECO az alábbi paraméterek mellett készül:
- hidegen hajlított tartószerkezeti elemek;
- tűzi horganyzott felületvédelem;
- anyagminőség: S235 acéllemez.

Ismerje meg a HungaroSpan
TopSolECO napelem-tartószerkezet
összeszerelési útmutatóját!

Ajánlatkérő formula a
HungaroSpan TopSolECO napelem-tartószerkezetre:

TopSolECO

HungaroSpan TopSolECO napelem-tartószerkezet
aktuális Termékkatalógus és Árlista

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2023 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Értékesítés

Tömöri Tibor

értékesítési asszisztens

(36) 20 / 564 4380
tomori.tibor@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
kis.peter@hungarospan.hu

Szállítás

Anderkó Zsolt

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
homeapartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram