Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Telepítési képzésekre is várjuk meglévő és új partnereinket!

2022.08.29.

Augusztusban sikerrel megrendeztük az első DuoSol telepítői képzésünket, amelyen egy kisebb csapat már meg is szerezte a földi napelem-tartószerkezeteink garanciális telepítéséhez szükséges tanúsítványokat. E havi bejegyzésünkből kiderül, mi hívta életre ezt az új oktatási formát, és miért érdemes kihasználni ezt az ingyenes lehetőséget?

Megszokhatták már, hogy a DAV Mérnöki Kft. folyamatosan azon dolgozik, hogy a napelem-tartószerkezetek iránti egyre nagyobb és magasabb igényeket a lehető legprofesszionálisabb módon elégítse ki. Most, amikor a mindenki által ismert okokból a kereslet soha nem látott magasságokban jár, mindez egyre nagyobb kihívást jelent. Sokat mondó például, hogy Kiss Ernő, a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke nemrég úgy nyilatkozott, hogy miközben tavaly mintegy 35 ezer háztartásban került sor napelemes rendszerek telepítésére, addig az energiaárakkal kapcsolatos bejelentések után, néhány hét alatt 60 ezer megkeresést kaptak a látókörükben lévő cégek. Mint hozzátette, ezzel párhuzamosan a vállalatoknak is több ezer szolárrendszerre lenne igényük.

A fenti helyzetben úgy döntöttünk, hogy a jövőben erőforrásainkat a HungaroSpan napelem-tartószerkezeteink gyártására összpontosítjuk, a közvetlen kivitelezést pedig a bevezetőben említett telepítői képzésünket elvégző szakemberekre bízzuk. A rácalmási telephelyünkön rendezendő, díjmentes oktatásokon mindenkinek lehetőséget biztosítunk valamennyi DuoSol-rendszerünk alapos megismerésére, a telepítéshez szükséges ismeretek elsajátítására, a lépések gondos begyakorlására. Mivel komplex szolgáltatásunk részeként már eddig is ingyenes betanítottunk minden olyan szakembert, aki saját maga vállalkozott az összeszerelésre, tapasztalatból állíthatjuk, hogy a kb. félnapos képzésen magabiztos tudás szerezhető a DuoSol-rendszerek összeszereléséhez. Ebben segít az is, hogy földre telepíthető napelem-tartószerkezeteink kifejlesztésénél, tökéletesítésénél mindig is az egyszerű, minimális szerszámigényű összeszerelhetőséget tartottuk szem előtt.

A telepítői képzésünket elvégzők egy sorszámmal ellátott tanúsítványt kapnak, amely igazolja, hogy az általuk telepített DuoSol földi napelem-tartószerkezetek megfelelnek a DAV Mérnöki Kft. gyártói garanciájához kötődő feltételeknek. Fontos, hogy ez a tanúsítvány az adott személy nevére szól, nem pedig a cégére, a garancia pedig a jövőben csak ennek birtokában lesz érvényesíthető!

A fenti, „praktikus” szemponton kívül újdonsült oktatásunk elvégzése mellett szól az is, hogy cégünk a későbbiekben az általunk gyártott HungaroSpan napelem-tartószerkezetek telepítéséhez a képzésünkön részt vett, saját adatbázisunkban szereplő szakembereket ajánlja majd. A DuoSol-rendszerekben szerzett jártasság és a garanciális telepítési tanúsítvány így biztos megrendeléseket garantálhat mindenkinek, márpedig minden jel szerint a napelemes szerkezetszerelők iránt egyre nagyobb lesz a kereslet. Ezt figyelembe véve telepítési képzésünk elvégzése üzleti szempontból is jelentős potenciált rejt azoknak is, akik újonnan vágnának bele a földre telepíthető napelemes rendszerek kivitelezésébe.

Úgy véljük, ezzel a most bevezetett lehetőséggel biztosítani tudjuk, hogy napelem-tartószerkezeteink mindenkori telepítése ugyanolyan magas színvonalú legyen, mint maguk a termékek! Ezzel együtt igény esetén, a megfelelő díjszabás mellett, továbbra is elérhetőek maradnak a HungaroSpan-rendszerekhez tartozó, szakszerű mérnöki támogatás elemei, az előzetes terepfelméréstől a megfelelő rögzítési mód kiválasztásán át a rögzítési pontok digitális megtervezéséig.

Amennyiben érdeklődik a rugalmas időpontokban sorra kerülő telepítési képzéseink iránt, elérhetőségeinken ez ügyben is várjuk jelentkezését!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram