Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

HungaroSpan Partneri Program

A DAV Mérnöki Kft. a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek gyártását végzi,
partnereinket pedig sokrétűen támogatjuk a kétpontos földi rögzítésű DuoSol
és a lapos tetős TopSol rendszerek szakszerű telepítésében.
A rendelkezésre álló, részletes szerelési útmutatók és technológiai oktatófilmek mellett
rácalmási telephelyünkön ingyenes betanításon is van lehetőség részt venni.

A HungaroSpan Partneri Program (HPP)

Tartószerkezeteink helyszíni telepítésével gyártóként nem tudunk foglalkozni, de számos szolgáltatással, előnyök nyújtásával nagyban segítjük a HPP rendszerbe belépő napelemes rendszerek telepítésével, forgalmazásával foglalkozó vállalkozásokat. Partnereinket mérnöki, gyártói és telepítői tapasztalatink átadásával és árengedményekkel segítjük vállalkozásaik piacképességében, sikerességében. Kapcsolatainkat a „win-win” üzletfilozófia szerint alakítjuk ki, számítva a hosszútávú együttműködésünkben.

A HungaroSpan Partneri Program előnyei

• Forgalomtól függő jelentős árengedmények
• Ingyenes oktatási programok napelem tartószerkezet telepítőknek és értékesítőknek
• Talajcsavar lehajtó gépek kaució nélküli bérleti lehetősége
• Talajcsavar lehajtó és cölöpverő erőgép bérleti lehetősége
• Közvetlen mérnöki tanácsadás
• Minősített telepítői tanúsítvány és kivitelező kiajánlás
• Nagyobb naperőműveknél alvállalkozói munkák lehetősége

A HungaroSpan Partneri Programhoz való csatlakozás

Bármilyen legálisan működő vállalkozással szívesen kötünk Partneri Szerződést amennyiben teljesítik a programba belépés feltételeit, azaz
• A tárgyévben legalább 2 mFt nettó értékben vásárolnak HungaroSpan napelem tartószerkezetet (ezen feltétel nélkül a továbbiak nem lehetségesek)
• A vállalkozásnál legalább 1 fő elvégez egy ingyenes egynapos Értékesítő Partneri képzést, amelyről nyilvántartott tanúsítványt állítunk ki
• A fentiek után megköti a Partneri Szerződést, és partner azonosítót kap

Telepítői képzés:

Speciálisan azoknak a napelem rendszerek kivitelezésével foglalkozó személyeknek ajánljuk, akik a telepítés helyszínén – a frontvonalban - dolgoznak. Ingyenes, egynapos képzésünkön a résztvevők megismerkednek a napelem tartószerkezetek típusaival, működésükkel, a telepítés során felmerülő problémákkal és azok megoldásával. Az elméleti oktatási blokk után a résztvevők egy helyszíni gyakorlati bemutatón, gyártüzem látogatáson vesznek részt, majd egy online teszt kitöltésével kapják meg a számozott tanúsítványaikat.

A képzést elvégző személyek jogosultak lesznek a HungaroSpan tartószerkezetek garancialevelének kitöltésére és a 12 év kiterjesztett garancia érvényesítésére.

Telepítői képzésünk maximum 8 fős csoportokban, modern környezeteben partneri légkörben kerül megrendezésre a rácalmási telephelyünkön.

Értékesítő partneri képzés:

Az Értékesítő Partneri képzés a Partneri Szerződés és a kedvezmények igénybevételének a feltétele.

Az értékesítő partneri képzés a HungaroSpan Partneri szerződés megkötésének és a kedvezmények igénybevételének feltétele. A képzés kitér a HungaroSpan napelem tartószerkezetek specialitásaira, a tartószerkezeti elemek kiosztására, a rendelések menetére és ügyintézésre. A képzési program érinti a megrendelők által leggyakrabban felvetett kérdéseket, a tartószerkezeteink előnyeit, felhasználási feltételeit. Az oktatás során bemutatjuk és átadjuk azokat az egyszerű árajánlat készítési eszközöket, segédleteket amelyeket speciálisan az értékesítés támogatására fejlesztettünk.

Az egynapos oktatás főleg elméleti kérdéseket érint, de a gyártóüzem megtekintése és a bemutató terület meglátogatása is a program része.

Értékesítő Partneri képzésünk maximum 8 fős csoportokban, modern környezeteben partneri légkörben kerül megrendezésre a rácalmási telephelyünkön.
Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2023 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Értékesítés

Tömöri Tibor

értékesítési asszisztens

(36) 20 / 564 4380
tomori.tibor@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
kis.peter@hungarospan.hu

Szállítás

Anderkó Zsolt

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram