Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Partnereink kérték, mi megcsináljuk: újdonságok és várható fejlesztések a HungaroSpan napelem-tartószerkezeteknél

2022.06.30.

Fontos mérföldkövet hozott a június a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek történetében, a hónap elején ugyanis megtartottuk első szakmai nyílt napunkat! A DAV Mérnöki Kft. rácalmási telephelyén rendezett eseményen a szép számú érdeklődő testközelből ismerhette meg termékeinket, és személyesen bizonyosodhatott meg napelem-tartószerkezeteink és a hozzájuk tartozó szolgáltatásunk előnyeiről. A rendezvényen mind a lapos tetőre szerelhető TopSol, mind a földre telepíthető DuoSol rendszerrel kapcsolatban jó pár újdonságról tudtunk beszámolni a résztvevőknek, akik pedig értékes visszajelzésekkel, észrevételekkel láttak el minket, amik több területen is kijelölték a közeljövőbeli fejlesztési irányokat. Legújabb bejegyzésünkben ezeket a minden meglévő és leendő parterünk számára lényeges információkat foglaljuk össze!

A TopSol lapos tetőre telepíthető napelem-tartószerkezetet eddig két különálló verzióban (System1 és System2) kínáltuk, ám a továbbiakban ezeket összevonjuk, méghozzá úgy, hogy a két korábbi változat legfőbb erényeit igyekszünk egyesíteni. Mindez többek közt azt jelenti, hogy az immár csak „TopSol” néven futó, néhány héten belül elérhetővé váló termékünk „megörökli” a korábbi System2 egyszerű és költségbarát jellegét, miközben a régi System1-hez hasonlóan a nagyobb méretű panelek befogadására is alkalmas lesz.

Lapos tetőre szerelhető rendszerünkkel kapcsolatban megfogalmazódott az igény, hogy gazdasági megfontolásból hagyjuk el az acél ballaszttartókat, és helyettük használjunk speciális, a TopSol rendszerhez jól illeszkedő, 7, illetve 20 kg-os, előregyártott beton ballasztelemeket. Partnereink felvetését cégünk szakemberei is előnyösnek tartják, a megvalósításhoz pedig várhatóan fél év szükséges. És ugyancsak a TopSolhoz kapcsolódik, hogy termékünk minél szélesebb körben való használhatóságát szem előtt tartva megkezdtük a trapézlemezes-, valamint a szendvicspaneles tetőkre szerelhető napelem-tartószerkezetek kifejlesztését is.

Rátérve a DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezetekre, a hozzánk eljutott korábbi módosítási kérésekre reagálva mostanra megoldottuk az optimalizáló egységek szabad rögzítését, és szintén nem kell már sokat várni a két keretállás közé szerelhető segédtartók elkészülésére. Utóbbi, rövidesen gyártásba kerülő alkotórészre a telepítési tapasztalatok alapján a nagyobb inverterek rögzítésénél van szükség. Szakmai nyílt napunk résztvevői nagy örömmel fogadták azt az ott bemutatott, felpattintható műanyag kábelrögzítőt is, amely a kábelek rendezésénél tesz jószolgálatot. A praktikus elem a jövőben az általunk is vallott „IKEA-elvnek” megfelelően minden szett egységcsomagjába bekerül.

Többek részéről is felvetődött, hogy a földi telepítésű rendszerünkhöz kifejlesztett, állítható talajszeges rögzítési eljárásunk némi újratervezésre, egyszerűsítésre szorul. Az elvárást megértve kollégáink már dolgoznak is a telepítést könnyebbé tevő megoldáson, amely a tervek szerint ötvözni fogja a talajcsavar és a talajszeg legelőnyösebb tulajdonságait. A vadonatúj rögzítési módszer első prototípusa már el is készült, a végleges változatot pedig előreláthatóan őszig minden érdeklődő megismerheti majd.

Jól látszik tehát, hogy mozgalmas időszakot élünk a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek háza táján, és mindenképp örömteli, hogy TopSol és DuoSol rendszereinket partnereink véleményét, elvárásait is megismerve tudjuk alakítani annak érdekében, hogy minél inkább megfeleljenek a piaci igényeknek. Ami a szakmai nyílt napunkat illeti, mint említettük, a mostani volt az első ilyen alkalom, de saját élményeink és a jelenlévők visszajelzései alapján nyugodtan mondhatjuk: bizonyára nem az utolsó! Akinek pedig már most lennének kérdései napelem-tartószerkezeteinkkel és cégünk komplex, a szakszerű tervezéstől a kivitelezésig mindent magában foglaló szolgáltatásával kapcsolatban, elérhetőségeinken bizalommal fordulhat hozzánk!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram