Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Öt indok, amiért érdemes minket választani!

2020.10.20.

A tény, hogy Ön rátalált weboldalunkra, azt jelzi, hogy már aligha kell meggyőzni a napenergiára épülő beruházások hasznosságáról. Ezzel együtt a témához többféle nézőpontból közelítő korábbi írásainkban azért találhat új, érdekes információkat. Ha tehát a szolártechnológia iránti elkötelezettség adott, már csak az a kérdés, miért a DAV Mérnöki Kft. és saját fejlesztésű tartószerkezetei jelentik az ideális választást a projektekhez? Ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk össze öt érvet!

Professzionális és megbízható háttér

Ebben a kihívásokkal teli 2020-as esztendőben talán azzal érdemes kezdeni: aki a DAV-ot választja partneréül, az – ahogy mintegy két évtizedes fennállásunk során mindig – most is biztos lehet a vállalások betartásában. Ezt többek közt cégünk stabil gazdasági háttere, állandó szakember gárdánk, a termelést támogató saját, korszerű lemezfeldolgozó üzemünk és a megfelelő készleteink garantálják.

Fejlesztéseink irányát is az határozza meg, hogy a munkánk minden egyes fázisát készek legyünk magunk elvégezni, ezzel csökkentve saját és ügyfeleink kitettségét a körülöttünk zajló eseményeknek. Az acéllemez-technológiában szerzett, idehaza kimagasló jártasságunkat eredeti tevékenységünk (könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezése) mellett immár a napelem-tartószerkezek terén is kamatoztatjuk.

Minőség terén sem kötünk kompromisszumot

Pontosan tudjuk, hogy a környezetbarát energiaforrásokon alapuló beruházások mindig hosszútávra szólnak, ezért minden egyes részletnek maximálisan időtállónak kell lennie. HungaroSpan napelem-tartószerkezeteink készek megteremteni ezt a biztos alapot, ami a beruházások megtérülésének kulcsa lehet.

Ennek jegyében rögzítéstechnikai termékeink első osztályú, megnövelt horganyvastagságú alapanyagokból, a tőlünk megszokott szakértelemmel készülnek. Termékeink gyártásához ipari robotokkal kiegészített gyártócellákat hoztunk létre, amelyek egyszerre biztosítanak rendkívüli precizitást, a 21. században elvárt minőséget és gyártási sebességet, valamint hosszú élettartamot.

Minden a tartószerkezeteink mellett szól

Kínálatunkban jelenleg a DuoSol kétpontos rögzítésű, földre telepített napelem-tartószerkezet szerepel, amelynél többek közt a hazai fejlesztés és gyártás garantálja a külföldi szerkezetekkel szembeni versenyképes árat. Ez azonban csak egy a termékünk előnyeinek hosszú sorából, a DuoSol ugyanis a teljesség igénye nélkül:

  • gyorsan és könnyen, akár saját kezűleg összeszerelhető
  • a többféle lehorganyzási móddal is stabilan használható
  • ellenáll az időjárás hatásainak
  • egyszerűen bővíthető

Ha további részletekre is kíváncsi, látogassa meg termékeink aloldalait.

Folyamatos innováció

Cégünk alapításától fogva az állandó fejlődést tartja szem előtt, ennek megfelelően technológiánk nagy része saját innovációs munkánk eredménye. Projektjeinket így Magyarországon, sőt, sok esetben a világon is egyedülálló megoldásokkal valósítjuk meg, ez pedig napelem-tartószerkezeteinkre is igaz.

Szakembereink ilyen téren is azért dolgoznak, hogy napjaink elvárásainak megfelelő, az új trendekbe tökéletesen illeszkedő termékeket készítsünk, amelyek használatával jelentős energiatöbblet is nyerhető. Folyamatosan bővülő választékunkkal azon vagyunk, hogy a legmodernebb napenergia-rendszerek hatékonysága ne múlhasson a rögzítéstechnikán.

Teljes körű projektmenedzsment

A DAV Mérnöki Kft. egyik legfőbb védjegye, hogy kész ügyfelei válláról minden terhet levenni az előkészítéstől a kulcsrakész átadásig. Filozófiánk szerint mi nem részegységeket adunk el, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, amelynek során a beruházás minden szakaszában segítjük a gördülékeny lebonyolítást.

A napelemrögzítő technológiával kapcsolatban számíthat ránk egyebek mellett az alapos tervezés után legyártott tartószerkezetek telepítésében, a talajcsavaros és acélcölöpös rögzítéstechnika kivitelezésében, a teherpróbázásban és annak bizonylatolásában, a tereprendezésben, illetve a komplett statikai dokumentáció elkészítésében. Szolgáltatásunk igény esetén a pályázatmenedzsmentre is kiterjedhet.

A fentieket mára cégünk több száz elégedett ügyfele tanúsíthatja, akiknek nagy része visszatérő megrendelő. Ha szeretne Ön is közéjük tartozni, keressen minket bizalommal!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram