Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Miért lett a HungaroSpan DuoSol System2 az eddigi legjobb verzió?

2021.06.30.

Avagy mit tanultunk az IKEA-tól és az autóipartól?

Korábbi bejegyezésünkben már felelevenítettük, milyen állomásai voltak a termékfejlesztésnek a DAV Mérnöki Kft. napelem-tartószerkezeteinél. Akkor ott hagytuk abba, hogy a többkörös, minden szempontot figyelembe vevő újratervezés után végül megszületett a HungaroSpan DuoSol System2 verzió. Ezúttal pedig azt próbáljuk bemutatni, mely tulajdonságai teszik földre telepíthető tartószerkezetünket a piacon elérhető legjobb megoldássá!

Az ár. Fejlesztési programunk egyik legfontosabb aspektusa volt, hogy ne lépjük túl a konkurens rendszerek árszínvonalát. Az, hogy ez sikerült, két fontos tényezőnek tudható be. Egyrészről az anyagfelhasználást jelentősen csökkenteni tudtuk úgy, hogy a tartószerkezet stabilitása nem változott. Másrészt a szerkezeti elemek gyártástechnológiáját alapjaiban megváltoztattuk, így a gyártási időket a régebbi rendszerekhez képest töredékére redukáltuk.

A szerelhetőség. Lényeges célkitűzés volt a helyszíni szerelési idők jelentős csökkentése is, amelynek érdekében itt is bevetettük az egyik aduászunkat: a szegecsanyát. Minden elemet megvizsgáltunk a szegecsanya elhelyezhetősége érdekében, míg végül elértük, hogy mindössze egy csavarozógéppel, ellentartás nélkül a csavarkapcsolatok 90%-a megszerelhető legyen.

Okos megoldások. Fejlesztő csapatunk egyik erőssége a kreativitás, amit napelem-tartószerkezeteinknél is bizonyítottak. Kivitelezőként rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a helyszíni telepítések során, amiket feljegyeztünk, hogy a fejlesztőmérnökeink ezeket is figyelembe vehessék a tervezés során. Ilyenek voltak például az egyoldali szerelhetőség biztosítása, a talajcsavarok vagy cölöpök telepítési pontatlanságainak kompenzációja, a szelemenek hosszának napelemmodulokhoz való igazítása, és még sok egyéb megoldás. A talajcsavarok pontos elhelyezéséhez kézi lehajtó és kitűző szerszámokat is kínálunk.

Egységes elemek. Az autóipar a leginkább inspiráló szektor napjainkban, így mi is merítettünk onnan jó pár ötletet. A mai világunk az egységesítésre épül: minél kevesebb építőelemből minél több terméket tudjunk összeállítani. Mi is ezt követtük a DuoSol System2 rendszer megalkotásakor. A teljes építőelem-rendszer mindössze 10-12 egységes elemre épül, ezekből össze tudjuk rakni a kismodulos és a nagymodulos tartószerkezetet függőleges és vízszintes elrendezésben, cölöpös és talajcsavaros rögzítéssel, 4 féle dőlésszöggel.

Egységcsomagos értékesítés. Az IKEA alapítójának, Ingvar Kampradnak a zseniális megoldását követve állítottuk össze a HungaroSpan DuoSol System2 tartószerkezet egységcsomagjait, jóval több mint 100 verzióban. Az egységcsomagok az IKEA-bútorok elve alapján mindent tartalmaznak, az összes építőelemtől és talajcsavartól kezdve a pontosan kiszámolt csavarokon át a képes szerelési útmutatóig. Mindezeket profi, targoncázható csomagolásban! Az értékesítés kezdete óta számos kisebb telepítőcég és lakossági felhasználó is sikerrel installálta a HungaroSpan DuoSol System2 földi telepítésű tartószerkezetet, rengeteg pozitív visszajelzést adva számunkra.

Minőség. Ez az, amelyből nem engedünk! Termékeink rendelkeznek tanúsított CE jellel, amely garantálja a szerkezet stabilitását, időállóságát és minőségét. Minden legyártott elem visszakövethető egészen a felhasznált alapanyagig. A szerkezeteink kiváló minőségű, tűzihorganyzott alapanyagból készülnek, amelyre az alapanyaggyártó 10 év jótállást vállal.

Hazai tervezés és gyártás. Nekünk, mint gyártónak ez egy fontos szempont, és bízunk benne, hogy mások számára is az. Legyünk annyira patrióták, hogy legalább esélyt adjunk a hazai gyártóknak és termékeknek! Ezeket legtöbbször kisebb kollektívák állítják elő magyar innováció alapján, magyar munkavállalókkal. Ezen termékek választásával segíthetjük a hazai vállalkozások piacon maradását, munkavállalóik megélhetését. Ennek jegyében mi magunk is elsődlegesen hazai beszállítókkal dolgozunk.

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram