Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Megújult a TopSol lapos tetős napelem-tartószerkezet!

TopSol napelem-tartószerkezet
2022.11.30.

Akik követik a HungaroSpan napelem-tartószerkezetekkel kapcsolatos híreket, pontosan tudják, hogy bár termékeink rövid idő alatt szép karriert futottak be a piacon, ez egyáltalán nem készteti hátradőlésre a DAV Mérnöki Kft. szakembereit. Rendszereinket folyamatosan fejlesztjük a hatékonyságot, valamint ügyfeleink visszajelzéseit, elvárásait szem előtt tartva. A földre telepíthető DuoSol napelem-tartószerkezeteink esetén itteni bejegyzéseinkben is betekintést engedtünk ennek az „evolúciónak” a kulisszatitkaiba, a közelmúltban pedig a lapos tetőre szerelhető TopSol napelem-tartószerkezetek megújítása volt napirenden!

A már több ízben bizonyító, de még nagyobb jövő előtt álló termékünk nagy slágertéma volt az idén először megrendezett HungaroSpan szakmai nyílt napunkon is, mi pedig már akkor jeleztük, hogy az eddigi két külön verziót összevonjuk – mégpedig úgy, hogy a System1 és a System2 rendszerek előnyeit egyesítjük! Örömmel és büszkén jelentjük, hogy a mérnöki és gazdasági szempontokat is maximálisan figyelembe vevő fejlesztést sikerrel végrehajtottuk, és megszületett az immár egyedüli változat, az új TopSol lapos tetős napelem-tartószerkezet, amely tehát a „felmenői” legjobb tulajdonságait „örökölte”!

Ennek megfelelően a terméket a régi TopSol-rendszerhez képest alacsonyabb ár jellemzi, mindezt úgy, hogy a nagy méretű napelemek biztonságos alátámasztására is alkalmas. Megmaradt a termék sokak által kedvelt egyszerűsége is: mindössze 8 elemből összeállítható mindegyik variáció. Az üzemben előszerelt építőelemeknek köszönhetően a TopSol lapos tetőt napelem-tartószerkezetek a helyszínen rendkívül gyorsan, minimális szerszám- és élőmunka-igénnyel telepíthetők. A többi HungaroSpan-termékhez hasonlóan CE-jellel ellátott és 15 év feltételekhez kötött garancia mellett forgalmazott rendszer kavicsolt és lágy fedésű tetőfelületeken is alkalmazható.

Az újragondolt és átdolgozott TopSol napelem-tartószerkezeteket továbbra is fix, 10 fokos dőlésszög, valamint déli, illetve kelet-nyugati modulelrendezési opció jellemzi. A rendszer súlyozásáról – és ez szintén reagál partnereink igényeire – szabványos betonelemek gondoskodnak. A napelemek széles körét befogadó, költségbarát megoldást a HungaroSpan-termékeinél megszokott módon egyre bővülő raktárkészlet mellett, komplex szakmai háttértámogatással kínáljuk. Mindez kiegészítve a saját fejlesztéssel és gyártással, valamint a rövid szállítási határidőkkel olyan megbízható hátteret jelenthet a napelemes szektor szereplőinek, amire ebben a kihívásokkal teli időszakban nagy szükség lehet!

A bevezető fényében pedig talán nem meglepő, ha eláruljuk, hogy bár a TopSol lapos tetős napelem-tartószerkezet mostani megújítása óriási lépés a termékfejlesztés útján – de korántsem az utolsó állomás. A DAV Mérnöki Kft. csapata már javában dolgozik például azon is, hogy a termékünket minél szélesebb körben, azaz minél többféle tetőn lehessen biztonságosan és eredményesen bevetni!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram