Megújulás után, arccal az újabb sikerek felé!

Az esztendő első hónapja – bizonyára sokakhoz hasonlóan – a DAV Mérnöki Kft. csapatát is számvetésre sarkallja. A mérleget megvonva büszkén jelenthetjük, hogy kihívásokkal teli, de eredményes éven vagyunk túl, amely során HungaroSpan napelem-tartószerkezeteink, valamint cégünk komplex szolgáltatása is sokat tudott fejlődni. A 2021-ben megtett lépéseinkkel ráadásul már most jó alapokat teremtettünk a 2022-es, partnereinkkel közös sikereknek, valamint különböző újdonságaink bevezetésének. Fogadják szeretettel vissza- és előretekintő összefoglalónkat!

A tavalyi év cégünk és napelem-tartószerkezeteink számára is sok szempontból a „megújulás éve” volt. Először is úgy gondoltuk, hogy mivel a talajra telepíthető DuoSol napelem-tartószerkezetünk a bevezetése óta már túl van jó pár projekten, rendelkezünk vele kapcsolatban elegendő tapasztalattal, visszajelzéssel, itt az ideje a lehető legtöbb tényezőjét újragondolni! Itteni olvasóink is nyomon követhették ennek az „evolúciónak” a lépcsőfokait, amiket végigjárva előbb áprilisban piacra léptünk a már jóval hatékonyabban gyártható DuoSol System1 tartószerkezetünkkel, majd ezt rövidesen leváltottuk a piaci elvárásoknak még inkább megfelelő System2 rendszerre.

Az eddigi legjobb verziónkat májustól már a komplett szektorban is párját ritkító, folyamatosan fejlesztett webáruházunkból, közvetlenül is megrendelhetik – csakúgy, mint az augusztusban debütált, lapostetőre szerelhető napelem-tartószerkezetünket, a HungaroSpan TopSol System1-et, amellyel a kínálat bővítésére tett korábbi ígéretünket váltottuk be. Közben a telepítési tapasztalatainkat felhasználva bővítettük a DuoSol rendszer rögzítési módjait, ennek megfelelően már acélcölöp, talajcsavar, talajszeg és lefúrható láb is választható megoldásként. Innovációnknak köszönhetően immár speciális talajviszonyok közepette sem jelent akadály termékeink szakszerű, biztonságos elhelyezése.

Aki tisztában van a globális ellátási láncokat mostanság jellemző problémákkal, alighanem azt is értékelni fogja, hogy az elmúlt hónapok során minden rendszerelemünknél jócskán növeltük raktáraink készletszintjét. Mindez újabb garanciát jelent a velünk való együttműködés sikerére ügyfeleinknek, akik szerencsére 2021-ben is nagy számban szavaztak nekünk bizalmat: éves viszonylatban 20 forgalmazó partnerrel kötöttünk szerződést.

Ami az előttünk álló esztendőt illeti, természetesen a fent említett frontokon egyaránt szeretnénk további előrelépéseket tenni, kezdve azzal, hogy már a közeli jövőben bemutatjuk lapos tetőre szerelhető napelem-tartószerkezetünk továbbfejlesztett, alacsonyabb árú változatát, azaz a TopSol System2-t. Az újragondolás részeként módosul a termék szerkezete is, a napelemmodulok például a sarkoknál lesznek alátámasztva.

Technológiai téren is jelentős innováció van kilátásban, a legmodernebb 3D-s szélszimulációs vizsgálatok segítségével pl. az eddigieknél is precízebben leszünk képesek elkészíteni a lesúlyozási terveinket. Igény szerint talajrögzítési teherpróbákat végzünk ügyfeleink részére, amelyről jegyzőkönyvet is készítünk. Az elvégzett vizsgálatok eredményére támaszkodva javaslatot teszünk a napelem-tartószerkezet megfelelő rögzítési módjának kiválasztására.

És bár a mindennapi feladatok tőlünk megszokott, magas színvonalú ellátása mellett nem mindig könnyű teret és időt szánni az új fejlesztéseknek, a háttérben dolgozunk egy elektromosautó-töltő rendszereknél használható megoldáson is. Az egyelőre „Carport” munkacímen futó projekt kapcsán reményeink szerint az év második felében már számos konkrétummal tudunk szolgálni.

Végezetül szeretnénk 2022-ben, a tervek szerint a nyár folyamán, megrendezni első szakmai napunkat, amikor is rácalmási telephelyünkön látjuk vendégül meglévő és leendő partnereinket, hogy a gyártás helyszínén, személyesen válaszoljunk a termékeinkre és teljes körű szolgáltatásunkra vonatkozó kérdéseikre.

Ezek volnának tehát a DAV Mérnöki Kft. HungaroSpan napelem-tartószerkezetekkel kapcsolatos, 2022-es tervei, azok megvalósításhoz pedig úgy látunk neki, hogy jövő ilyenkor is egy eredményes évet összegezhessünk. Tartsanak velünk ezen az úton!

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins