Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan!

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan
2022.12.20.

A napelemes szektorban az idei évben kis túlzással mindent megéltünk, minket pedig nagy büszkeséggel tölt el, hogy ebben a kihívásoktól hemzsegő időszakban egyre többen választják projektjeikhez saját fejlesztésű HungaroSpan napelem-tartószerkezeteinket. A földre telepíthető DuoSol és a lapos tetőre szerelhető TopSol-rendszereink, valamint a hozzájuk tartozó háttér is kiállták a próbát 2022-ben, és bizonyították, hogy jövőre is bátran számíthat rájuk mindenki! Addig pedig összegyűjtöttük a mozgalmas idei évünk néhány olyan fejleményét, ami meglévő és leendő partnereink számára is fontos lehet – illetve 1-2 beszédes volumenadattal is szolgálunk!

Idén is folytatódott a HungaroSpan napelem-tartószerkezetek „evolúciója”, vagyis a piaci folyamatok és a megrendelői visszajelzések alapján történő továbbfejlesztése. Ennek igen fontos mérföldköve, hogy a lapos tetős TopSol napelem-tartószerkezet nemrég megújult, egyetlen termékben egyesítve a korábbi két verzió előnyeit.

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan

Az esztendő fontos eseménye, hogy az egyre növekvő rendelésállomány zökkenőmentes gyártásoldali lekövetésének érdekében elindítottuk kiscsoportos telepítési képzéseinket, melynek sikeres teljesítői a garanciális feltételek szempontjából kulcsfontosságú tanúsítványt kapnak. A díjmentes, gyakorlatias oktatásokon a DuoSol-rendszerek szakszerű telepítéséhez szükséges ismereteket lehet elsajátítani. Mindez üzleti szemszögből is jó lehetőség mindazoknak, akik földre telepíthető napelem-tartószerkezetek kivitelezésébe fognának.

A 2022-es év hozta el első – de terveink szerint nem az utolsó – HungaroSpan szakmai nyílt napunkat is! A DAV Mérnöki Kft. rácalmási telephelyén megtartott eseményen a jelentős számú érdeklődő első kézből bizonyosodhatott meg a lapos tetőre szerelhető TopSol és a földre telepíthető DuoSol napelem-tartószerkezetek, illetve cégünk komplex szolgáltatásának előnyeiről.

Ugyancsak lényeges, hogy a közelmúltban megújult a HungaroSpan weboldala, amely egyebek mellett a DuoSol és a TopSol-rendszerekre vonatkozó ajánlatkéréseket is hatékonyabbá tette megbízóink számára! Honlapunkon az új HungaroSpan Partneri Programról is megtudhatnak mindent fontos információt!

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan
Woman working with the HungaroSpan website

Ami pedig a fentebb beharangozott számokat illeti, 2022-ben összesen 20 ezer napelemmodul elhelyezésére alkalmas tartószerkezetet gyártottunk le. Ezekkel nagyjából 6 szabványos méretű focipályát lehetne teljes egészében lefedni! Közben az esztendő során mintegy 350 tonna acéllemezt dolgoztunk fel, ami kb. 60 kifejlett, hím afrikai elefánt tömegének felel meg.

Ezúton is köszönjük partnereinknek, hogy 2022-ben a HungaroSpan termékeket választották napelemes projektjeikhez, hozzájárulva ezzel a fenti volumenekhez. Mi már most megígérjük, hogy jövőre azon leszünk, hogy felülmúljuk az idei teljesítményt, és lépést tartsunk az ágazat egyre növekvő igényeivel. Ennek érdekében az idén 110%-kal bővítettük csapatunkat, és jelentősen modernizáltuk, hatékonyabbá tettük a gyártási technológiánkat is.

Ezeknek is köszönhetően 2023-ban is a piaci elvárásoknak egyre inkább megfelelő napelem-tartószerkezetekkel és a hozzájuk tartozó biztos háttérrel várjuk régi és új megrendelőinket! Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a jövő évi termékkiadás üzem- és gépkarbantartás, illetve gépáttelepítés miatt 2023. január 16-án indul.

Addig is szeretetteljes karácsonyt, valamint egészségben és eredményekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu
apartmentenvelopesmartphone
Idén is sokat lépett előre a HungaroSpan! - HungaroSpan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram