Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

Ha fontos a mérnöki támogatás: mivel segítjük ügyfeleinket műszaki oldalon?

2023.08.22.

Amikor annak idején eldöntöttük, hogy napelem-tartószerkezetek fejlesztésébe és gyártásába kezdünk, világos volt, hogy új termékeinknek egyedülálló előnyöket kell nyújtaniuk a már akkor is meglehetősen sűrű piacon. Mivel a vékony acéllemezek feldolgozásában több évtizedes tapasztalattal – és egy saját, erre szakosodott üzemmel – rendelkezünk, világos volt, hogy a kimagasló műszaki támogatás lehet az egyik olyan erény, mellyel a földre telepíthető Duosol és a lapos tetős TopSol napelem-tartószerkezetek a vetélytársak fölé kerekedhet. Mára a hozzánk érkező visszajelzések alapján kijelenthetjük, ezt a törekvésünket, azaz a HungaroSpan rendszerek mögött álló igen erős mérnöki hátteret az ügyfeleink is elismerik és nagyra tartják. Ennek jegyében legújabb bejegyezésünkben komplex szolgáltatásunk azon elemeiről lesz szó, melyekkel az ajánlatkéréstől a szerkezet összeállításáig tudjuk műszaki oldalon segíteni megbízóink napelemes projektjeit.

Első kapcsolatfelvétel esetén például teljeskörűen megismertetjük az érdeklődőket a multifunkcionális kialakításuknak köszönhetően rugalmasan alkalmazható DuoSol és TopSol rendszerekkel. A termékeinkkel kapcsolatos részletes információk átadására akár a rácalmási telephelyünkön lévő, valós méretű napelem-tartószerkezetekkel ellátott bemutatóhelyszínünkön is sor kerülhet.

A tényleges ajánlatadást megelőzően szakembereink igény esetén készek tanácsadással egybekötött felmérést végezni a leendő telepítés helyszínén. Ajánlatainkat akár több lehetséges verzióra is el tudjuk készíteni, melyek közül ügyfelünk választhatja ki a számára minden szempontból optimális megvalósítást. A döntések további megkönnyítése érdekében pedig a telepítéssel kapcsolatos, pontos műszaki rajzokat már ajánlatadáskor megbízóink rendelkezésére bocsájtjuk.

Magát a telepítés folyamatát is sokrétűen, már számtalanszor bizonyított módokon igyekszünk a lehető leghatékonyabbá tenni. Mivel napelem-tartószerkezeteink fejlesztése során mindig is a gyors, egyszerű összeszerelhetőség volt az egyik elsődleges szempont, azokat akár saját kezűleg is össze lehet állítani. Ennek támogatására olyan jól bevált segédeszközeink állnak rendelkezésre, mint a kitűzőszett, az előfúró vagy épp a kézi talajcsavar-lehajtó, mellyel a tapasztalatok szerint nagyjából napi 8 db talajcsavar hajtható le. Nagyobb volumen esetén ajánlatos élni az elektromos talajcsavar-lehajtó gépünk bérlésének lehetőségével, hiszen így akár napi 40 db talajcsavar is kivitelezhető. Ennél is jelentősebb projekteknél pedig megrendelőink számíthatnak csapatunk földmunkagépes támogatására is, az akár napi 100 talajcsavaros kapacitásával.

Ezenfelül első telepítésnél készek vagyunk helyszíni tanácsadást és segítségnyújtást biztosítani, a kivitelezés során esetlegesen felmerülő problémákat pedig minden esetben gyorsan, akár több lehetséges megoldás felvázolásával igyekszünk orvosolni. Igény esetén, megfelelő díjazás ellenében, megbízhatnak bennünket teljes körű, egészen a napelemek felhelyezéséig tartó telepítéssel is. Érdemes hozzáfűzni továbbá, hogy telephelyünkön rendszeresen tartunk egynapos, ingyenes telepítői és értékesítői tanfolyamokat, melyeken bárki alaposan megismerkedhet napelem-tartószerkezeteinkkel, azok működésével.

A fentieken túl szintén meglévő és leendő partnereink mozgásterét növeli, hogy cégünk folyamatosan, legalább egy nappal korábbi egyeztetés alapján akár a hét minden napján, kész alkatrészekkel kiszolgálni ügyfeleit. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az utóbbi időben számos megrendelőnk is külön kiemelte ezt a fentebb részletezett, komplex, mérnöki szolgáltatáscsomagot. Sokan közülük a piac alapos felmérése és a kockázatok mérlegelése után egyenesen úgy fogalmaztak, jelen helyzetben ezt a fajta stabil hátteret még az árnál is fontosabb tényezőként veszik figyelembe döntéseik során. Egy biztos: mindenre kiterjedő műszaki támogatásunkra, valamint az elsőosztályú alapanyagokból gyártott és a megbízhatóságot szem előtt tartva fejlesztett napelem-tartószerkezeteinkre nyugodt szívvel támaszkodhatnak mindazok, akik hatékony, hosszútávon sikeres projektekre készülnek a napelemes szektorban.

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram