Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezet

A kétpontos rögzítésű DuoSol napelem-tartószerkezet
moduláris felépítésének köszönhetően
bármilyen napelemmodul fogadására alkalmas.

Kérjen azonnali ajánlatot a
HungaroSpan DuoSol napelem-tartószerkezetre!

Rugalmas lehetőségek

A saját fejlesztésű DuoSol talajra telepíthető napelem-tartószerkezetünk multifunkcionális kialakítása és nagy fokú testre szabhatósága révén a piacon lévő összes napelemtípus fogadására kínál hatékony megoldásokat.

Optimális elrendezés

A DuoSol napelem-tartószerkezet lehetővé teszi a modulok vízszintes és függőleges elrendezését is. Álló elhelyezés esetén 2 sorban, fekvő elhelyezésnél pedig – a napelem típusától függően – 3, illetve 4 sorban rögzíthetők a napelemmodulok.

Összeszerelés az „IKEA-elv” szerint

A DuoSol napelem-tartószerkezet szállítási egységcsomagjai minden, a telepítéshez szükséges alkotóelemet tartalmaznak, beleértve a csavarokat, a lehorganyzó rendszer elemeit, a napelem-leszorítókat és a kábelrögzítőket is. Ennek is köszönhetően a HungaroSpan termékek kimagaslóan gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők és bővíthetők.

Választható dőlésszög

A napelemes állványok dőlésszöge a támaszok cseréjével könnyen változtatható a rendszer optimális teljesítménye érdekében. Ajánlatkéréskor 25˚-os, 30˚-os és 35°-os dőlésszög megadására van lehetőség.

Moduláris rendszer

A DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezet az egységes elemkészletének köszönhetően tetszőleges állványméretekkel szerelhető össze. Az eltérő napelemmére- tekhez a szelemenek és a szelementoldók megfelelő kombinációjával alkalmazkodik a termék.

Rögzítési lehetőségek

A megrendelő igénye és a telepítési helyszín adottságait figyelembe véve a talajra telepíthető DuoSol napelem-tartószerkezet többféle lehorgonyzási móddal is kivitelezhető. A termék a talajcsavaros rögzítés mellett az általunk kifejlesztett, talajszeges rögzítéssel is rendelhető, valamint előre elkészített betonalapra is biztonsággal rögzíthető.

Stabilitás és garancia

A DuoSol napelem-tartószerkezet 25 éves tervezett élettartama alatti stabilitásáról a rendszer professzionális tervezése, a kiváló minőségű alapanyagok és a gyártási folyamatok optimalizálása gondoskodik. HungaroSpan termékeinkre 15 év feltételekhez kötött garanciát vállalunk.

Kiegészítő elemek

A változatos méretű inverterek és elektromos dobozok szakszerű és biztonságos elhelyezésére alkalmas, minden irányban állítható szerelősínek szerves részét képezik a napelem-tartószerkezeteknek. Az egységcsomagok alapértelmezetten tartalmazzák a lemezélekre felpattintható kábelrögzítő elemeket is.

Csomagolás és logisztika

A kis súlyú elemekből felépülő DuoSol földre telepíthető napelem-tartószerkezetek könnyű csomagolásban, targoncával is mozgathatóan állnak készen a megadott időpontban a rácalmási telephelyünkön. Egyedi igény esetén a tartószerkezet kiszállítását is megszervezzük külön díjazás ellenében.

Ismerje meg a HungaroSpan
DuoSol napelem-tartószerkezet
összeszerelési útmutatóját!

Ajánlatkérő formula a
HungaroSpan DuoSol napelem-tartószerkezetre:

DuoSol

HungaroSpan DuoSol napelem-tartószerkezet
aktuális Termékkatalógus és Árlista

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2023 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Értékesítés

Tömöri Tibor

értékesítési asszisztens

(36) 20 / 564 4380
tomori.tibor@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
kis.peter@hungarospan.hu

Szállítás

Anderkó Zsolt

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram