Székhely, telephely:
2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
kapcsolat, tanácsadás:
ertekesites@hungarospan.hu

DuoSol – ha igazán jó napelem-tartószerkezet kell!

2021.02.23.

A napelemekkel foglalkozók számára a 20-30 év amolyan bűvös időtartam, a legtöbb gyártó ugyanis ennyi ideig vállal teljesítménygaranciát termékeire. Ha pedig a legmodernebb napelemek képesek még 3 évtized múltán is az eredetihez képest 80% feletti termelésre (sőt, a tapasztalatok alapján ennél többre is), akkor az a „minimum”, hogy a tartószerkezetek is kiállják ezt az időpróbát. A DAV Mérnöki Kft. ráadásul messze nem a „minimumra” törekedett, amikor kifejlesztette a talajra telepíthető DuoSol napelem-tartószerkezetet. Lássuk, milyen érvek szólnak rövidesen bővülő kínálatunk oszlopos tagja mellett!

Biztos alap, évtizedekre
Ilyen távlatban az időjárás viszontagságai okozhatják a legnagyobb kihívást. Ebből a szempontból fontos, hogy cégünk valamennyi termékéhez hasonlóan a DuoSol napelem-tartószerkezeteket is akkreditált minőségbiztosítási rendszer mellett gyártjuk és az Európai Unióban bevett Eurocode szabványoknak megfelelően méretezzük többek közt a meteorológiai terhek viselésére is. A szerkezet profiljait a maximális korrózió-állóság érdekében megnövelt horganyvastagságú acéllemezből készítjük, az alumínium napelemek és a horganyzott szerkezet közti galvánkorróziót pedig UV-álló, műanyag szigetelő alátéttel akadályozzuk meg. Mindez kombinálva a minőségi alapanyagokkal és a DAV szakembereinek vékony acéllemezek terén szerzett több évtizedes tapasztalatával olyan biztos alapot jelent, amire naperőmű és megbízó egyaránt nyugodtan „támaszkodhat”.

Rugalmas megoldások
Miközben a szerkezet stabilitását illetően bátran beszélhetünk „merevségről”, a lehetőségeket illetően egyáltalán nem, sőt: a DuoSol kimondottan nagy mozgásteret enged a felhasználóinak. Kezdve azzal, hogy a talajviszonyok és az egyéb lehetőségek függvényében a rendszer telepíthető talajcsavarra, acélcölöpre vagy akár betonalapra is. A tartószerkezet 10%-os lejtésű talajig biztonsággal alkalmazható, a napelemek dőlésszöge pedig egyetlen elem cseréjével választható 25°, 30° és 35° közül. Cégünk ráadásul igény esetén színes alapanyagból is kész legyártani a termékeket, ami az egyedi megjelenés mellett extra korrózióvédelmet is biztosít. A rendszer hozzáigazítható az 1600 és a 2000 mm magas napelemekhez is, miközben a legkisebb egység 2×4 napelem fogadását teszi lehetővé (így akár egy családi ház kertjébe is ideális), míg az egyben építhető legnagyobb blokkban 2×32 napelem is elfér.

Könnyű vele boldogulni
Ha valamire, akkor a DuoSolra egész biztosan igaz, hogy nagyszerűsége az egyszerűségében (is) rejlik! A rendszer mindössze 5 fő elemből és néhány kisebb alkatrészből épül fel, amelyek közül a legnehezebb sem haladja meg a 20 kg-os súlyt. Így nemcsak könnyen mozgatható, de különleges szakképzettség és speciális szerszámok nélkül, akár házilag is összeszerelhető. A szállítás sem okoz gondot, hiszen az elemek rúdszerű kialakítása és kis súlya miatt a kisebb állványblokkok alkatrészei akár egy személygépkocsi tetőcsomagtartóján is a helyszínre szállíthatók.

Minden terhet leveszünk a válláról
A DuoSol napelem-tartószerkezet egyik legfőbb erényére pedig, hogy a DAV Mérnöki Kft. számtalanszor bizonyított professzionális és rugalmas szolgáltatása tartozik hozzá. Cégünk alapelve mindig is a komplex projektmenedzsment volt, és ugyanez vonatkozik szolártechnológiai termékeinkre is. Ennek jegyében készek vagyunk segíteni a helyszíni körülményeket is figyelembe vevő tervezésben, méretezésben, szerelőcsapatok betanításában, képzésében.

DuoSol napelem-tartószerkezetünket a modern elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztjük – de, mint mostanra talán kiderült, már jelenleg is kiváló választást jelentenek a legkorszerűbb napelemek alá is! Ha Ön is meggyőződne erről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Segítség és műszaki tanácsadás kérése:
Contact Form
A HungaroSpan napelem-tartószerkezetek
fejlesztője, gyártója és értékesítője:
DAV Mérnöki Kft.
címe: 2459 Rácalmás, Gárdonyi Géza u. 1111. hrsz.
cégjegyzékszáma: 07 09 008753
adószáma: 12872187207
© Copyright 2022 - HungaroSpan - Minden jog fenntartva

Gyártás

Szabó András

üzletág vezető

(36) 20 / 209 4029
szabo.andras@hungarospan.hu

Értékesítés

Kis Péter

értékesítési vezető

(36) 20 / 319 1770
ertekesites@hungarospan.hu

Szállítás

Bali Zoltán

logisztikai vezető

(36) 20 / 479 7342
logisztika@hungarospan.hu

HungaroSpan Értékesítés

Amint lehetőségünk van, visszajelzünk.

Üdvözöljük a HungaroSpan saját gyártású napelem-tartószerkezeteinek honlapján! Kérdéseivel kapcsolatosan szöveges és képes információkat oszthat meg velünk a Viber segítségével. Kérem, kattintson az alábbi gombra!

Powered by WpChatPlugins
apartmentenvelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram